Átadásra került a Karcagi Parkerdőben megépített Lombkorona sétány

December 6-án, Karcagon átadásra került hazánk legújabb lombkorona sétánya, amelyen végighaladva magasabb szinten szemlélhető az erdő élővilága, az erdő állományalkotó fáinak formája, elhelyezkedése.

2017 évi Trófeamustra

Az immár hagyományos seregszemlén a környező területek vadászatra jogosultjai és a NEFAG Zrt  több mint   110 dámtrófeát helyeztek a terítékhelyen felsorakozó feldíszített tartóoszlopokra.

Pályázat szállítási feladatok végzésére 2018

Egyfordulós, nyilvános ajánlattételi eljárás. Ajánlatkérő által 2018. évben elvégzendő közúti faanyag mozgatási feladatainak végrehajtására erdészetenkénti bontásban.

MUNKAHELYI KÖRÜLMÉNYEK JAVÍTÁSA A NEFAG ZRT.-NÉL

 

A Társaságnál a már 2010-ben elkezdődött tervszerű és tudatos környezetformálás, jövőkép alakítás szerves része lett, a munkakörülmények minőségi,- a XXI. század követelményeinek megfelelő- kialakítása.................

GÉPÉRTÉKESÍTÉSI FELHÍVÁS

A NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zrt. értékesítésre kínálja használaton kívüli gépeit, eszközeit.  A gépek és eszközök listája alábbiakban tekinthető meg    A gépek eszközök tárolási telephelyein információ kérhető és a gépek előzetes egyeztetés után megtekinthetőek.  

Ajánlattételi felhívás

A NEFAG Zrt.

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁST

tesz közzé:

Csévharaszt esőbeálló pajta építése

Tájékoztató: Karcagi Parkerdő lombkorona tanösvény építkezés

A Karcagi Parkerdő jelenlegi létesítményei az idei évben a NEFAG Zrt. fejlesztéseinek köszönhetően egy különleges lombkorona tanösvénnyel és erdei kirándulóhellyel bővülnek. Az új látványosság úgy kínál különleges élményeket, hogy közben harmonikusan illeszkedik a tájba, és nem veszélyezteti az erdő idős fáit. Az építkezés ideje alatt, várhatóan 2017. november 15-ig, a munkafolyamatok által érintett „idős erdő” rész nem látogatható, a futók számára egy ideiglenes futóútvonal került kijelölésre a „fiatal erdőn” keresztül. Kérjük, figyeljék a helyszínen kihelyezett táblákat és szalagos jelzéseket. A Karcagi Parkerdő hamarosan még több élménnyel várja Önöket, addig is köszönjük türelmüket és megértésüket.

Tiszaigari csodák

A megújult Tiszaigari Arborétum számtalan természeti szépséget rejt, érdemes ezeket személyesen felfedezni. Jakab Tibor, hevesi természetfotós a színekkel és formákkal játszva örökítette meg az apró csodákat.

Koronglövészet Mikebudán

NEFAG Zrt. Mikebudai Koronglövő Lőterén vadásztársaságok, baráti csoportok, alkalmi szerveződések számára lehetőséget biztosít igazi természetes körülmények között történő koronglövészet gyakorlására.

Örkény 125/2 hrsz terület értékesítése

Az ingatlan belterületi, 4863 m2 területű, kivett-ipartelep művelési ágazatú. 1/1 hányadban tulajdonos a NEFAG Zrt., tehermentes. Az ingatlan az örkényi vasútállomás épületével szemben, közvetlenül a vasúti pályatest mellett helyezkedik el. Korábban a szállításra kerülő faanyag tárolására szolgált.

Miniszteri Kitüntetések az Erdők Világnapja alkalmából

Magyarország 90 év alatt megduplázta erdőterületét, ami azt jelenti, hogy az országban mintegy 2 millió hektár erdő van; ez az ország területének több mint 20 százaléka - közölte a földművelésügyi miniszter az Erdők Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen.

Irodaház bérleménybe kiadó

NEFAG Zrt     bérbe adja   Cegléden a Kút u.5.szám

alatti ingatlanán lévő irodaházát

ÁLLÁSHÍRDETÉS

 2 fő gyakorlattal rendelkező szalagfűrész kezelőt keresünk a Pusztavacsi Erdészet Mikebudai Fagyártmányüzemébe.