Pályázati felhívás

NEFAG Zrt. Központi székhelyének ingatlanán / 5000 Szolnok Kaán Károly u 71./

  kialakítandó vadasparki fogadó épület, raktár és erdei melléktermék feldolgozó üzem  építészeti tervdokumentációinak elkészítésére

Tájékoztató: Karcagi Parkerdő lombkorona tanösvény építkezés

A Karcagi Parkerdő jelenlegi létesítményei az idei évben a NEFAG Zrt. fejlesztéseinek köszönhetően egy különleges lombkorona tanösvénnyel és erdei kirándulóhellyel bővülnek. Az új látványosság úgy kínál különleges élményeket, hogy közben harmonikusan illeszkedik a tájba, és nem veszélyezteti az erdő idős fáit. Az építkezés ideje alatt, várhatóan 2017. november 15-ig, a munkafolyamatok által érintett „idős erdő” rész nem látogatható, a futók számára egy ideiglenes futóútvonal került kijelölésre a „fiatal erdőn” keresztül. Kérjük, figyeljék a helyszínen kihelyezett táblákat és szalagos jelzéseket. A Karcagi Parkerdő hamarosan még több élménnyel várja Önöket, addig is köszönjük türelmüket és megértésüket.

AKCIÓS GÉP ÉS BERENDEZÉS ÉRTÉKESÍTÉS!!!!

AKCIÓ!!akció!AKCIÓ!akció!AKCIÓ!

A NEFAG Zrt. (5000 Szolnok Kaán Károly u. 71.) értékesítésre kínálja, az alábbi listán feltüntetett használt gépeit, berendezéseit. Minden gép berendezés 15%  árengedménnyel kerül értékesítésre.     

MAGYARORSZÁG RENDEZTE A 10. KOMBINÁLT LÖVÉSZ EURÓPA BAJNOKSÁGOT

NEFAG  Zrt munkatársainak sikerei a jelentős megmérettetésen.

LÖVÉSZVERSENY A MECSEKERDŐ ZRT.-NÉL

A NEFAG erdésze a mecseki lövészversenyen is győzött – Csapatban a házigazdák nyertek

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter

A mai naptól, átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.

Ne nyúlj hozzá, ne vidd haza!

Az OMVK központi szervezete közleménye

Május elejétől találkozhatunk a természetben a hazai csülkös vadfajok kicsinyeivel: az őzsuták, a gím- és dámszarvas tehenek a következő hetekben hozzák világra gidáikat illetve borjakat.

Tiszaigari csodák

A megújult Tiszaigari Arborétum számtalan természeti szépséget rejt, érdemes ezeket személyesen felfedezni. Jakab Tibor, hevesi természetfotós a színekkel és formákkal játszva örökítette meg az apró csodákat.

Koronglövészet Mikebudán

NEFAG Zrt. Mikebudai Koronglövő Lőterén vadásztársaságok, baráti csoportok, alkalmi szerveződések számára lehetőséget biztosít igazi természetes körülmények között történő koronglövészet gyakorlására.

Albertirsa 6452 hrsz. terület értékesítése

Az ingatlan belterületi, 2,9538 ha területű, kivett-szérűskert művelési águ. 1/1 hányadban tulajdonos a NEFAG Zrt., tehermentes. Az ingatlan az albertirsai strandtól 100 méterre található.

Örkény 125/2 hrsz terület értékesítése

Az ingatlan belterületi, 4863 m2 területű, kivett-ipartelep művelési ágazatú. 1/1 hányadban tulajdonos a NEFAG Zrt., tehermentes. Az ingatlan az örkényi vasútállomás épületével szemben, közvetlenül a vasúti pályatest mellett helyezkedik el. Korábban a szállításra kerülő faanyag tárolására szolgált.

Miniszteri Kitüntetések az Erdők Világnapja alkalmából

Magyarország 90 év alatt megduplázta erdőterületét, ami azt jelenti, hogy az országban mintegy 2 millió hektár erdő van; ez az ország területének több mint 20 százaléka - közölte a földművelésügyi miniszter az Erdők Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen.

Irodaház bérleménybe kiadó

NEFAG Zrt     bérbe adja   Cegléden a Kút u.5.szám

alatti ingatlanán lévő irodaházát

ÁLLÁSHÍRDETÉS

 2 fő gyakorlattal rendelkező szalagfűrész kezelőt keresünk a Pusztavacsi Erdészet Mikebudai Fagyártmányüzemébe.