„PÁRATLANUL SZÉP”

Aranyérmes őzbak trófea a NEFAG Zrt Apavári vadászterületén A NEFAG Zrt. Karcag-Apavári vadászterületén 2015. április 15.-én hajnalban került terítékre Tömöry Zoltán és Cs. Kiss Milán hivatásos vadászok kíséretében a képen látható kapitális trófeát viselő őzbak. A trófeabírálaton a „páratlan nyolcas” agancs 539 grammal és 155.55 CIC. pontértékkel kapott aranyérmes minősítést

Kitűnő trófea Pusztavacsról

Minden trófeás vaddal gazdálkodó vadászatra jogosult nagy várakozással kezdi meg az igazi szezont jelentő, párzási időszaki vadászatot.

A NEFAG Zrt. előkelő helyezése a Jász-Nagykun-Szolnok Megye 2012. évi őzbakhasznosításának eredmény tábláin

A megyei rangsort 2217 db bírálati minősítés alapján állították össze, melynek hierarchiájában a NEFAG Zrt. IP. pont szerint az I. helyen, valamint a IX. helyen,  trófeatömeg szerinti elbírálás alapján  pedig a IV. helyen exponálta magát.

2014.11.06.

Pusztavacsi Trófeamustra

A Hazai Vadász c. műsor a Pusztavacsi Trófeamustrán forgatott.

Hunting Price List / Vadászati árjegyzék

Current: from 01 March 2013

Érvényes: 2013. március 1-től

FeHoVa 2013

A magyar állami erdészetek teljes létszámmal képviseltették magukat, ismertetőkkel, élővilág-bemutatókkal, vadász- és túraajánlatokkal várták az érdeklődőket.

Dámtrófeák az ország közepén

2012-ben, hetedik alkalommal rendezte meg a NEFAG Zrt. a Pusztavacsi Erdészet vadászházánál a barcogási időszak alatt a térségben terítékre került bikák trófeáinak szemléjét. 

OEE tagsági kedvezmény

Országos Erdészeti Egyesület érvényes tagsági kártyájával rendelkezők számára a NEFAG Zrt. az alábbi kedvezmény biztosítja.

Terítéken a „páratlan tizenkettes”

Trófea tömegében és esztétikai értében is különleges, területi rekord őzbak került terítékre a NEFAG Zrt. Karcag – Apavárai vadászterületén.